fbpx

WordPress Website

WordPress website laten maken

Waarom is het een populaire keuze voor bedrijven om hun website met WordPress te laten ontwerpen, en welke voordelen biedt deze CMS?

Wordpress Website Laten Maken

Wat is WordPress?

WordPress is een populaire content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt voor het bouwen en beheren van websites. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en een scala aan functies die het gemakkelijk maken om een ​​website te maken en te beheren, zelfs zonder technische kennis.

Onze Stijl

Bij Online Webbouwers zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van WordPress websites. Ondanks dat ons bedrijf relatief jong is, beschikt ons team over meer dan 10 jaar ervaring in de online sector. We werken samen met topdesigners die reeds prestigieuze webawards hebben gewonnen met hun innovatieve websiteconcepten. Design en mobile-first benadering zijn bij ons fundamentele principes. Bovendien krijg je toegang tot onze uitgebreide kennisbank, waar je leert hoe je je eigen website of webshop kunt beheren en optimaliseren..

Wp Image
Minimal Gebruiksvriendelijk

WordPress website Laten maken Maat Werk

Een op maat gemaakte WordPress website is ideaal voor de meeste ondernemingen, gezien de minimale technische kennis die vereist is voor het dagelijks beheer. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten, prijzen of het bijwerken van productinformatie in je webshop. Wij bieden tevens specifieke oplossingen voor startende ondernemers, ZZP’ers en startups. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Webshop

Het opzetten van een webshop brengt uitdagingen met zich mee zoals betaalopties, beveiliging en algemene prestaties. Vaak zijn deze aspecten kostbaar, maar door WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken, kunnen we de kosten aanzienlijk beperken zonder in te leveren op kwaliteit.
Webshop Icon

Webshop

Het opzetten van een webshop brengt uitdagingen met zich mee zoals betaalopties, beveiliging en algemene prestaties. Vaak zijn deze aspecten kostbaar, maar door WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken, kunnen we de kosten aanzienlijk beperken zonder in te leveren op kwaliteit.

App 19

Functioneel en Gebruiksvriendelijk

Een website is meer dan alleen online aanwezigheid. Het moet intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn, zodat bezoekers moeiteloos vinden wat ze zoeken. Wij focussen op een optimale gebruikerservaring (User Flow) door een harmonieuze combinatie van design, kleurgebruik, typografie en animatie. Dit zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en sneller vertrouwen opbouwen in je producten of diensten, wat resulteert in een hogere conversie.

API-Koppelingen

Veel bedrijven hebben behoefte aan integratie met externe software zoals Facebook Pixel, Google Analytics of een CRM-systeem. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website naadloos communiceert met deze diensten via API-koppelingen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan!

Nieuw of bestaand website?

Ben je in bezit van een domeinnaam of hosting?

Heb je een logo of huisstijl?

Hoe gaat het proces?

Stap 1
\
Stap 1

Contact

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Stap 2
\
Stap 2

Offerte.

Een gepaste offerte wordt voor jou gemaakt en vervolgens naar jou opgestuurd.

Stap 3
\
Stap 3

Akkoord

Zodra je akkoord gaat met onze offerte, zetten we onmiddellijk alles in gang om voor te bereiden.

Stap 4
\
Stap 4

Betaling

Wij sturen je een betaallink. Zodra wij de betaling ontvangen, start onze webdesigner direct. En je krijgt direct toegang tot de Kennisbank.

Stap 5
\
Stap 5

Oplevering

Zodra je tevreden bent, lanceren we jouw website. Je zult merken dat het beheren van je website een fluitje van een cent is met behulp van onze uitgebreide kennisbank.