fbpx

Websites

Website laten maken?

Zoek niet verder bij Online Webbouwers kan jij je website laten maken dat binnen een week online is en omzet oplevert.

6193237 3143932 1

Website laten maken?

Wij zijn jouw toegewijde partner op het gebied van online marketing en websites. Vanuit het schilderachtige Alkmaar zijn wij al jaren actief. Onze aanpak? Als een ambitieus team streven we naar groei en we koesteren dezelfde groeidrang van jou. Alleen op die manier zullen we samen het verschil maken.

Websiteontwikkeling

Onze websites zijn stuk voor stuk veilig, gebruiksvriendelijk en onderscheidend. Wat mag je verwachten? Prachtige creaties van ons ontwerpteam en optimale online zichtbaarheid voor jouw merk dankzij onze ervaren online marketeers.

Gebruiksvriendelijk Beheersysteem

Gebouwd op WordPress, Wij installeren een razendsnel Premium thema dat gebruiksvriendelijk is en begrijpelijk voor iedereen.

Zelf je website beheren

Toegang tot onze kennisbank, waar je zelf je website leert beheren en ontdek meer krachtige cursussen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Discord

Krijg toegang tot onze Discord server en verbind met andere ondernemers zoals jij om je netwerk uit te breiden.

A.I. S.E.O.

Met behulp van Ai wordt SEO geoptimaliseerd, waardoor jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines. 

Wat maakt ons anders?

Wij begrijpen als geen ander hoe het voelt om een website te hebben die net niet voldoet aan je verwachtingen. Onze reis begon met het helpen van vrienden die dezelfde problemen ondervonden, en geleidelijk aan hebben we steeds meer ondernemers kunnen bijstaan. Met een toegewijd team dat dezelfde ambitie deelt, zijn we in staat geweest een sterke groep te vormen die out-of-the-box denkt. Bij ons kun je met een gerust gestelde hart je website laten maken. Als je geïnteresseerd bent in een gesprek met ons, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Website Laten Maken

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan!

Nieuw of bestaand website?

Ben je in bezit van een domeinnaam of hosting?

Heb je een logo of huisstijl?

Hoe gaat het proces?

Stap 1
\
Stap 1

Contact

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Stap 2
\
Stap 2

Offerte.

Een gepaste offerte wordt voor jou gemaakt en vervolgens naar jou opgestuurd.

Stap 3
\
Stap 3

Akkoord

Zodra je akkoord gaat met onze offerte, zetten we onmiddellijk alles in gang om voor te bereiden.

Stap 4
\
Stap 4

Betaling

Wij sturen je een betaallink. Zodra wij de betaling ontvangen, start onze webdesigner direct. En je krijgt direct toegang tot de Kennisbank.

Stap 5
\
Stap 5

Oplevering

Zodra je tevreden bent, lanceren we jouw website. Je zult merken dat het beheren van je website een fluitje van een cent is met behulp van onze uitgebreide kennisbank.

Van aftrap tot voltooiing en daarna

We zorgen er samen met jou voor dat ideeën, wensen en verwachtingen duidelijk zijn gedurende het hele proces. Bij het creëren van een nieuwe website overwegen we jouw doelgroep, de customer journey en een effectieve zichtbaarheid in jouw branche. Zo ben jij klaar om een voorsprong te nemen.

Voor elk bedrijf ontwerpen we een op maat gemaakte strategie. Bijvoorbeeld, we overwegen of jouw volgende website gebouwd moet worden in WordPress of Webflow.