Webdesign 2018-04-25T09:45:04+00:00

Waarom een wordpress website laten maken?

WordPress wordt al jaren beschouwd als het meest flexibele Content Management Systeem (CMS) voor het maken van websites en is veruit de meest populaire. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid voor zowel de eigenaar van de website als voor de bezoeker heel groot en met een doordachte inrichting van de website zien we dat WordPress websites goed converteren.

website laten maken alkmaar

Ons team van Online Webbouwers kent geen grenzen. Wil je een website laten maken voor jezelf of je bedrijf? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij richten je website volledig in met je huisstijl, strak webdesign en onbeperkt pagina’s. Heb je een bepaalde module of functionaliteit op het oog die je graag wilt gebruiken? Dan bouwen wij dat gratis voor je in. Alles zit er dus bij in het pakket!

website laten maken

Je website volledig op maat laten maken

Onze specialisatie en kracht ligt in het maken van WordPress websites waarbij we websites van zzp’ers kunnen verzorgen tot aan de veeleisende ondernemers die compleet maatwerk willen ontvangen. Hiervoor is veel technische kennis en expertise voor nodig op het gebied van WordPress over welke wij in huis beschikken.

offerte aanvragen

Service en hosting
Wanneer je bij ons een website laat maken dan krijg je ook de hosting en de domeinnaam naar keuze erbij. Ook zorgen wij voor de updates, back-ups en veiligheid van je website zodat je daar geen omkijken naar hebt.
Dit alles voor slechts €10 per maand.

Commerciëel resultaat

Dat een website op de juiste manier gebouwd moet worden en zoekmachine-vriendelijk moet worden gemaakt is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar wat nog belangrijker is is dat de website voor je gaat werken en iets gaat opleveren.  Om die reden limiteren wij onszelf niet alleen tot het maken van je website maar denken wij actief mee over je business en kijken we naar het gebruiksgedrag van je branche om je website volledig daarop af te stemmen

Meer informatie
Website laten maken
Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Om optimaal vindbaar te zijn voor zoekmachines is het heel belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is en hoog rankt op bepaalde zoekwoorden. Goede SEO strategie zorgt voor lange termijn resultaten met steeds terugkerende bezoekers en is dus een goede investering in je business.

Onze experts kunnen het gehele proces voor je verzorgen.

Meer informatie

Online Marketing

Google Adwords

Wil je een stap verder en gelijk nieuwe bezoekers naar je website toe trekken, dan kunnen we zorgen dat je door middel van advertenties direct bovenaan in Google staat. Wij richten dan je gehele campagne in en zorgen dat het je klanten en omzet oplevert.

Meer informatie
Hoger in google